Camp Stokke og Midtsommerløpene

Postet av Anna Meen den 2. Mai 2024

                                                

I år gjentar vi suksessen fra tidligere med Camp Stokke og Midtsommerløpene som har vært en av de store o-begivenhetene for ungdommer i alderen 13-16 år. Er du klar for spennende helg full av eventyr og utfordringer? Da er Camp Stokke og Midtsommerløpene stedet for deg!

                   

Vi inviterer alle unge orienteringsentusiaster i alderen 13-16 år sammen med sine trenere og ledere til trening og løp i vakre Vestfold. Årets Camp har allerede møtt stor interesse, og de store orienteringskretsene i Sør-Norge planlegger sin deltakelse. Alle klubber eller kretser må ha med egne ledere/trenere. I utgangspunktet tilbyr arrangøren ingen felles transport.

                   

Opplegget blir omtrent som tidligere med treninger fredag og lørdag. Da vil du ha muligheten til å spisse dine ferdigheter i orienteringsteknikker som vil gi deg konkurransefordel til sprint- og mellomdistanseløpene lørdag og søndag. Nytt i år er at overnattingen blir på Stokke Ungdomsskole med relativt nye lokaler og et flott uteområde.

                   

Vi ser frem til ungdommer som koser seg sammen, trener og deltar på Midtsommerløpene, treffer andre ungdommer, skaffer seg nye venner som deler interesse for o-løp og vil ha det gøy i skogen. Vi håper derfor at klubber og kretser finner veien til Stokke i juni og gjør helgen til en opplevelsesrik helg for ungdommene.

                   

Velkommen til flotte O-dager i Stokke i sommer og sol! Vi gleder oss til å se deg.


Invitasjon Camp Stokke 2024 draft3.pdf


Innbydelse-Midtsommerlopene-2024.pdf

                                   

    


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Anna Meen

Kretsting 2024

Kretsting 2024

09.02.2024

Kretsting 2024

Kretsting 2024

09.02.2024